Testiranje mišića igrača Dinama

Testiranje mišića natkoljenice igrača Dinama

Stručni stožer GNK Dinama poslao je igrače prve momčadi na testiranje mišića natkoljenice. Testirani su na izokinetičkoj spravi Isomed 2000 kako bi se utvrdio potencijalni mišićni disbalans te prevenirale ozljede.

Isomed 2000 je jedinstvena izokinetička sprava koja objedinjuje izvanredne karakteristike. Aparat kombinira snagu sa besprijekornom preciznošću, autentičnu osjetljivost sa visokom čvrstoćom te veliki raspon mišićne akcije. Uz jednostavnost primjene i spektar prednosti nad ostalim izokinetičkim uređajima sadašnjice, Isomed je izvrsna sprava za rehabilitaciju i dijagnostiku svih zglobnih struktura, zajedno sa modulima za fleksiju i ekstenziju te rotaciju trupa.

Ovaj moderan pristup našao je svoj vrlo važan položaj u sportskoj rehabilitaciji i kliničkoj primjeni te je na jednom od vodećih mjesta sredstava za poboljšavanje same terapije u modernim zdravstvenim ustanovama i rehabilitacijskim centrima.

Isomed 2000

je kompjuterski vođen stroj za ispitivanje mišićne snage i analizu zglobova. Koristi se u svrhu treninga sa konstantno definiranom brzinom i neovisnm podešavanjem otpora. Vježbe na isomedu mogu se raditi i precizno određivati putem koncentričnih, ekscentričnih i izometrijskih programa treninga i testiranja. Sustav se može koristiti i za pasivne pokrete u početnim fazama rehabilitacije u punom ili ograničenom opsegu pokreta

 

Isomed 200 testiranje mišića u Rehi

Related Articles