Michael Ouzas 40, KHL “Medveščak”

I dok su ostali Medvjedi uživali u zasluženim slobodnim danima nakon napornog listopada i četiri dana studenog tijekom kojih su nanizali devet pobjeda u nizu, kod  vratara Michaela Ouzasa tih savršenih dana rezerviranih za opuštanje nije bilo.

Baš i nije neki odmorako si ozlijeđen i moraš ići na terapije, ali drago mi je što su drugi igrači uživali u tim slobodnim danima – rekao je 27-godišnjak koji je u Grazu, na posljednjoj utakmici prije reprezentativne pauze, osjetio bol u nozi te je morao Robertu Kristanu prepustiti da dovrši njegov posao. Ponedjeljak je zato proveo na pretragama, a u utorak je već krenuo s terapijom u Rehabilitaciju Nova kako bi se što prije vratio na led.

Nikada nisam imao takvu ozljedu

pa ni ne znam što da očekujem, ali razmišljam pozitivno. Doktor je rekao da ću se vratiti kroz maksimalno dva tjedna, ali ja planiram ranije. Obično doktori prognoziraju najduži rok povratka i ja računam da ću igrati u Areni!

Michael OuzasGolman Medveščaka Michael Ouzas

dolazi u Rehabilitaciju Nova na terapiju nakon rupture mišića aduktora longusa desne noge koja se dogodila prije desetak dana. Michael odrađuje terapije laserom, krioterapiju, sonoforezu, Vacusport i limfnu drenažu koji ubrzavaju proces cijeljenja. Uz to, Michael je već počeo sa vježbama istezanja i statičnog jačanja mišića aduktora kuka. Michael se dobro oporavlja i očekujemo ga uskoro na ledu!!!

 

Related Articles