Game ready

Ukoliko ste pretrpjeli ozljedu mekog tkiva ili trebate biti podvrgnuti ortopedskoj kirurgiji, a želite se što prije vratiti aktivnostima i svakodnevnom životu, jedan od aparata koji vam može pomoći u tom cilju je Game ready aparat.

RICE postupak (Rest – odmor, Ice – hlađenje, Compression – kompresija, Elevation – podizanje) koristi se već nekoliko desetljeća za liječenje akutnih i kroničnih ozljeda te uvelike pomaže u post-operativnoj game readyrehabilitaciji. Dio ovog režima za koji se koristi Game ready je postupak hlađenja ozljeđenog mjesta. Hlađenje pomaže smanjiti bol i usporava protok krvi u dubljim tkivima gdje mogu biti prisutna krvarenja, a kompresija pomaže kod kontrole tekućine i ograničavanja boli na ozljeđenom mjestu. Mnogi profesionalni sportaši i medicinski stručnjaci za taj postupak odabiru Game Ready koji jedinstveno kombinira podešavanje hladnoće sa povremenom kompresiju, te na taj način pruža dva vrlo važna koraka u RICE režimu.

Upravljačka jedinica

Upravljačka jedinica sastoji se od sučelja koji je jednostavan za korištenje, omogućujući brzo upravljanje razine tlaka, temperature, i trajanja tretmana. Game Ready ® Dual-Action oblozi anatomski su dizajnirani pomoću NASA svemirske tehnologije i projektirani na način da mogu istodobno učiniti povremenu kompresiju i terapiju hlađenjem i to sve u jednom sustavu. Pošto je dostupan u različitim veličinama i oblicima, koristimo ih za udobno tretiranje gotovo bilo kojeg dijela tijela. Patentirani oblozi imaju dvije odvojene unutarnje komore, jednu za zrak, a drugu za vodu. Ovaj jedinstveni dizajn omogućuje istovremeno podesivu razinu kompresije i cirkulaciju tekućine.

Related Articles