Ante Rukavina, GNK Dinamo Zagreb

Vrhunski nogometni profesionalac, igrač GNK “ Dinama”, Ante Rukavina u našu ustanovu dolazi već više puta iz “preventivnih razloga” te provodi neinvazivnu dekompresijsku terapiju kralješnice koja njemu kao vrhunskom sportašu olakšava provođenje učestalog i intenzivnog trenažnog programa.
Neinvazivna dekompresija kralježnice

kod sportaša uspješno amortizira niz teških i učestalih fizičkih opterećenja kao što su eksplozivni startevi i sprintevi sa i bez promjene pravca kretanja, te učestali skokovi i kontinuirana kontakt igra koja za sobom nosi niz sitnih sindroma prenaprezanja koji bi u doglednom vremenskom periodu mogli proizaći u neželjenu ozljedu. Da bi se to izbjeglo neinvazivna dekompresija kralješnice izvanredno je riješenje preventive u problemima kako sa lumbalnim tako i torakalnim te cervikalnim dijelom kralješnice.

Dinamo Zagreb

Rukavina je 27. srpnja 2010. potpisao 5-godišnji ugovor sa klubom iz Zagreba. U prve dvije sezone u Maksimiru, Ante Rukavina je s Dinamom osvojio dvije dvostruke krune te igrao Europsku ligu (2010/11) i Ligu prvaka (2011/12), postigavši u europskim utakmicama čak 7 golova, uključujući i 3 pogotka u dva dvoboja u 2. pretkolu Lige prvaka 2012/13 protiv Ludogoreca (Bugarska).

Related Articles