Zbogom celulitu

REVOLUCIONARNOM DUOLITH APLIKACIJOM PROTIV NARANČINE KORE

 

 

Narančina kora ili celulit je glavna tema o kojoj se ne prestaje pričati s dolaskom toplijih dana. Iz godine u godinu na tržištu se pojavljuju novi aparati i tretmani koji nam pomažu kod ublažavanja i uklanjanja najomraženijeg nedostatka kojeg ima ama baš svaka žena (pa i mauškaraci)

Kako Rehabilitacija NOVA svaki mjesec nudi zanimljive pogodnosti, tako smo i ovaj mjesec kreirali proljetnu akciju u kojoj Vam želimo predstaviti revolucionarni DUOLITH SD1, jedini u Hrvatskoj.

-ESTETSKI PROGRAMI-TERAPIJA UDARNIM VALOM-

*tretmani su kombinacija tretmana radijalnim (D actor) i fokusiranim (C actor) udarnim valom

INOVACIJA U ANTICELULITNOJ TERAPIJI

 Kombinacijom radijalnog (s učinkom zagrijavanja i pripreme tkiva za tretman) i fokusiranog udarnog vala (pospješuje dubinsku razradu celulita) postignite maksimalnu zategnutost tkiva i spriječite daljnje nastajanje “narančine kore”, te svojim novim izgledom bez predumišljaja uskočite u vrući bikini i spremno dočekajte ljeto.

Prije samog početka i nakon tretmana obavlja se besplatna analiza tjelesne mase (BMI; kg i %masti/mišića/vode u tijelu), a mjeri se i obujam struka, bedra i bokova.

Nakon 12 tretmana, uz stalnu stručnu pomoć i vodstvo, završnim mjerenjem zaokružujemo program i bilježimo Vaše rezultate.

Dosadašnji rezultati nepobitno pokazuju smanjenje naslaga celulita i obujma tretiranog područja, znatno zategnuti ju kožu i povećani elasticitet. Za održavanje istih, potrebno je provoditi tretmane u slijedeća tri mjeseca, kao i držati se programa treninga i prehrane.

Spremni za ljeto?
Mi jesmo…čekamo Vas!

Proljetnom akcijom u Rehabilitaciji NOVA nudimo jedinstvene anticelulitne tretmane svim damama koje se žele riješiti narančine kore do ljeta, po akcijskim cijenama. Umjesto standardne cijene od 400,00kn  po tretmanu, nudimo Vam akcijske pakete:

PAKET1.:

platite li gotovinom unaprijed 10 tretmana po cijeni od 3,600 kn, dobijete još 2  tretmana gratis

PAKET2.:

dovedite frendicu (ili frenda) i  ostvarite popust od 50% na Beauty program

                                                                                                                                                                              celulit

Related Articles