Rekreacija bez boli 2. dio

U prvom djelu naše priče kod rekreativke Martine, dijagnostikom je utvrđena slabost u lokomotornom sustavu. Uvidom u stvarno stanje jakosti Martininih mišića precizno smo napravili program treninga, individualiziran prema njenim potrebama.

Nakon 4 tjedna izokinetičkog treninga i klasičnih vježbi snage, te ponovljene dijagnostike koljena, Martina je izjednačila razlike u snazi lijeve i desne noge te uspješno ispunila, pred nju postavljen, cilj. Tako pred Martinom više nema skrivenih prepreka koje bi ju spriječile u daljnjem bavljenju rekreacijom.

Pitali smo Martinu o iskustvu u Poliklinici Rehabilitacija Nova, kako je zadovoljna terapijom?

“Moje iskustvo sa Rehabilitacijom Nova je apsolutno pozitivno i za svaku pohvalu i preporuku. U Rehabilitaciji Nova sam dobila stručno objašnjenje kako i na koji način se provodi terapija izokinetikom, ozbiljno se pristupilo praćenju rada tijekom terapije i treninga te naravno krajnji rezultat je bio pozitivan, što je i pokazao završni test. Što se tiče same terapije izokinetikom, moram reći da sam  zadovoljna. Pravilnom izvedbom vježbi i kontinuiranom terapijom vrlo brzo se pokazao napredak. Mišić je ponovno aktiviran, ojačan, te sam sada spremna za rekreativno bavljenje sportom, naravno, bez boli. Preporučujem Rehabilitaciju Nova svakome tko ima zdravstvenih tegoba sa zglobovima, mišićima, kralježnicom i svima koji žele provjeriti stanje svog lokomotornog sustava. Stručno i pristupačno medicinsko osoblje će na efikasan, bezbolan i učinkovit način sa svim korisnicima usluga proći kroz terapiju i dijagnostiku s puno strpljenja. Tegobe i bol su nestali pa sam iz Rehabilitacije Nova otišla zdrava i zadovoljna.”

Prikaz rezultata:

Preporuka za Martinu je da nastavi održavati snagu svojih nogu i tijela općenito radi prevencije razvoja kroničnih oštećenja lokomotornog sustava.

Related Articles