KK “Cedevita”

U sjedištu Rehabilitacije Nova u Ulici kralja Zvonimira 78 ( križanje Zvonimirove i Rusanove ) potpisan je sponzorski ugovor KK Cedevita, po kojem će se igrači Cedevite u slijedećoj sezoni oporavljati od ozljeda te obavljati zdravstvena ispitivanja upravo na toj lokaciji. Domaćini, direktor Lovro Ivić i Bernard Nikšić nakon potpisivanja ugovora proveli su delegaciju Cedevite, Novosel, Mamić, Kanceljak, Jagić i dr. Cerovečki po zgradi te pokazali uz demonstraciju liječenja na najnovijim uređajma s igračem Markom Carom i fizioterapeutom Durlenom, s čime sve Rehabilitacija Nova rapolaže.

“Ponosni smo što nam je partner KK Cedevita, kao hrvatski euroligaš i vrhunski klub “, rekao je direktor Ivić. “U našoj rehabilitacijskoj ustanovi raspolažemo s najmodernijom opremom uz vrhunsko osoblje te smo sigurni da će igrači Cedevite, u slučaju ozljede, biti zbrinuti na najboljimogući način. Spomenut ću samo da se ovdje vrhunski sportaši nakon ozljede ili operativnog zahvata mogu oporaviti i za dvostruko manje vremena vratiti na sportska borilišta što je vrhunskim sportašima svakako primarni cilj.”

Direktor Novosel pri potpisivanju ugovora izrazio je zadovoljstvo što je klub u suradnji s Rehabilitacijom Nova dobio vrhunskog partnera u segmentu zdravstva, što je ključno u dizanju Cedevite na još višu organizacijsku razinu. Direktor marketinga KK Cedevite Ozren Kanceljak također je istaknuo važnost ovakvog ugovora koji se potpisuje u svakom slučaju na obostranu korist novih partnera.

Košarkaši Cedevite prve dane priprema za novu sezonu provode na testiranjima u Rehabilitaciji Nova. Mjerenja se provode pod nadzorom liječnika KK Cedevite, dr. Tomislava Cerovečkog te fizioterapeuta Petra Leke i kondicijskog trenera Slavena Hlupića.

U Rehabilitaciji Nova na najnovijem izokinetičkom uređaju mjerimo balans i snagu muskulature kralježnice, kukova, koljena i gležnjeva. Prema tim rezultatima za svakog igrača ćemo modificirati individualne treninge kako bi dobili najbolje rezultate. Hvala i kompletnom osoblju Rehabilitacije Nova koji nam svojom stručnošću pomažu kako bi minimalizirali broj ozljeda košarkaša u predstojećoj sezoni i bili što spremniji za izazove koji ih očekuju”, detaljno nam je sadašnji režim pojasnio dr. Cerovečki.

Related Articles