10 lipnja, 2013

BESPLATAN SPECIJALISTIČKI PREGLED FIZIJATRA

Iskoriste akcijsku ponudu Poliklinike “Rehabilitacija Nova” i naručite se na BESPLATAN SPECIJALISTIČKI PREGLED FIZIJATRA !

Kralježnica je temeljni stup našega tijela, no s godinama taj stup se deformira i zatreba profesionalnu pomoć. Kako biste održali Vašu kralježnicu zdravom, gipkom i elastičnom, poliklinika “Rehabilitacija Nova” nudi Vam besplatan specijalistički pregled fizijatra.

Zapravo, prva i najvažnija stvar kod bolnih stanja kralješnice, te problema sa mišićno-koštanim sustavom je specijalistički pregled, na kojem se određuje pravilna fizikalna terapija i rehabilitacija ili neki drugi medicinski program prevencije koji nudi poliklinika “Rehabilitacija Nova”.

Ovaj specijalistički pregled besplatan je isključivo ako se veže uz pakete fizikalne terapije i rehabilitacije s popustima, te gotovinsko plaćanje unaprijed.

Ukoliko Vam fizikalna terapija i rehabilitacija nije potrebna, ili se odlučite istu provoditi u nekoj drugoj ustanovi, specijalistički pregled biti će Vam naplaćen po redovnoj cijeni našega cjenika koji se nalazi na našoj web stranici.

Za više informacija molimo zovite na: 01/ 644 1000

 

Pošaljite nam upit!

Odgovori