9 listopada, 2013

Igor Pokrajac “The Duke” UFC borac

Igor “The Duke” Pokrajac, tijekom priprema za novi izazov u karijeri – prvi put u Južnoj Americi – gdje ga 10. studenog 2013. u brazilskom Goianiu očekuje Rafael “Feijao” Cavalcante, dio priprema odrađuje i u Poliklinici Rehabilitacija Nova.

Pokrajac terapijaBudući da je svaka minuta Duke-ovog dana pomno isplanirana, a intenzitet svakodnevnih treninga pomno isprogramiran kako bi zadovoljio sve aspekte fizičke pripreme za ovaj meč, čast nam je, što je ovaj vrhunski UFC borac – zajedno sa svojim timom, na čelu s kondicijskim trenerom Mariom Drakslerom – odabrao Polikliniku Rehabilitacija Nova kao dio programa rehabilitacije nakon teških fizičkih priprema za nadolazeći dvoboj.

PokrajacBudući da se Duke već mjesecima priprema za ovaj meč, u Polikliniku “Rehabilitacija Nova” dolazi samo zbog održavanja vrhunske forme, te kako bismo mu ovdje terapijom trakcije, elektrostimulacije u kombinaciji s masažnim tretmanima, omogućili brži oporavak i regeneraciju nakon brojnih i nadasve intenzivnih treninga.

Vjerujemo da ćemo našem vrhunskom UFC borcu pomoći u pripremama i omogućiti još veću udaračku snagu koja će ga uz podršku svih nas odvesti do nove pobjede!

Pošaljite nam upit!

Odgovori