Huber lpg motion lab

LPG, svjetski lider u prirodnim ljepotama, je stvorio “Huber Motion Lab
LPG Huber Motion LabDanas, kriteriji ženske ljepote su pretjerani.

1. Preporučljivo je hodati svaki drugi dan bar oko 30tak min. da bi se pokrenuo Vaš metabolizam.
2. Pilates vježbanje može Vam pomoći definirati i ojačati mišiće, posebno mišići trbuha i mišići leđa, kroz njihovo istezanje i izduživanje
3. Vikend izlet na bazene pomaže opustiti leđa i zglobove, pružajući bržu relaksaciju cijelog tijela.
4. Satovi amaterskog plesa mogu osjetno popraviti Vaše pokrete i hod i dati mu više gracioznosti i elegantnosti.

Postoji toliko toga što možemo napraviti za vlastito tijelo

a mnogi od nas jednostavno nemaju vremena za sve to. Posebno ne žene koje nastoje uravnotežiti svoj radni život sa odgojem djece i upravljanjem prezauzetog rasporeda. Upravo je to razlog zašto je LPG, svjetski lider u prirodnim ljepotama, stvorio Huber Motion Lab spravu.

U jednom treningu možete uživati

u svim blagodatima kardiotreninga, istezanja, pilatesa, definiranja mišića, te posturalnih vježbi. U jednom treningu, Huber Motion Lab, omogućuje Vam isprobavanje i vježbanje na svim programima koji su unaprijed programirani te na taj način ispuniti sve tjelesne potrebe, tako da žene izgledaju i osjećaju se bolje.

I najbolji dio! Trenizi su stvarno zabavni!

Huber Motion Lab je jedina tehnologija na svijetu koja je u mogućnosti brzo pokrenuti topljenje masnih naslaga i u isto vrijeme jačati osnovne posturalne mišiće. Dokazana je učinkovitost u rekordnom vremenu, smanjenje tjelesne masti do 10% , povećanje mišića do 2 kg, smanjenje do 3cm oko struka…

LPGHuber Motion LabHuber Motion Lab

će vam pomoći dati vitku figuru, čvrste, definirane ruke, dobro držanje, zdrava leđa i vrat, ravan trbuh, definiran struk, simetrična i čvrsta bedra i stražnjicu.

Trening na Huberu

zahtijeva kontinuirani napor mišića i kontroliranu aktivnost srca (koja se mjeri pomoću pulsmetra oko prsa a vidi se na monitoru). Kada koristite Huber Motion Lab, cijelo tijelo je aktivno angažirano, a energija, potrebna za postizanje programiranih ciljeva ,izvući će se iz ciljanih masnih rezervi. Dakle, malo po malo, masti se tope a mišići dobivaju na snazi.

Jačanje i oblikovanje mišića

Vježbe se izvode u zatvorenom kinetičkom lancu, a ruke i noge su u stalnom položaju dok radi više zglobova i mišićnih skupina odjednom. Ova vrsta vježbanja oporavlja i jača duboke mišiće dok u isto vrijeme stabilizira segmente kralježnice. Aparat odmah nakon vježbe bilježi varijacije u obliku, obujmu i snazi te se na taj način svaki napredak može individualno pratiti.

Huber Motion LabDržanje i elegancija

Huber Motion Lab sprava radi na mišićima trupa tijekom svake vježbe. Bilo da vježba zahtjeva platformi da je tijelo u pokretu ili stabilano, aktivna rotacija platforme pomaže da su posturalni mišići uvijek pozicionirani savršeno za maksimalni učinak. Osim toga, trbušni mišići se jačaju, što ublažava lumbalnu bol u leđima.

Fleksibilnost i fluidnost

Huber Lpg Motion LabSet programiranih vježbi služi i povećanju mišićne fleksibilnosti i poboljšanju opsega pokreta u zglobovima. Iako su sve ove te funkcije potpuno različite, javljaju se na istoj osobi, u istom treningu, a koristeći samo jednu spravu; Huber Motion Labu.

LPG Huber Motion Lab

Ana Ružić
mag. kineziologije u kineziterapiji
licenc.th. on ISOMED2000

Related Articles