13 kolovoza, 2012

KHL “Medveščak”

Rehabilitacija Nova potpisala je dvogodišnji sponzorski ugovorom sa vrhunskim sportskim klubom hokeja na ledu”Medveščak”.
Budući su igračima nedavno počele pripreme, najbolji korak je bio da svaki od njih dođe u Rehabilitaciju Nova i izvrši kompletnu dijagnostiku lokomotornog sustava, tj. zglobova i mišića koji su bitni za hokej.
Na taj način, treneri su dobili kompletnu sliku svakog od igrača, i ako bude potrebno, svaki od njih moći će koristiti sve naše usluge u svrhu treninga, terapije, rehabilitacije ili pak opuštanja i relaksacije.

Igrači uskoro započinju sa utakmicama, a početak sezone najavljen je za 07.09.2012, kada će Medvjedi odigrati svoju prvu utakmicu u Austriji sa SAPA Fehervar AV19.

Rehabilitacija NOVA želi im puno uspjeha i što manje ozljeda!!!

Pošaljite nam upit!

4 Comments on “KHL “Medveščak”

[…] za brzi oporavak sportaša, i u koju svoje sportaše šalju i Dinamo, Cibona, NK Zagreb, hokejaši Medvešćaka, oporavljao se i Marko Tomas nakon operacije pete metatarzalne kosti. Zahvaljujući sjajnim […]

[…] Trstenjakhrvatski je juniorski hokejaš na ledu I napadač je KHL Medveščaka iz […]

[…] sezone 2002/03 , a kasnije je igrao za HDD Tilia Olimpija, s izuzetkom 2008/09 sezone kada odlazi u KHL Medveščak i 2009/10 kada odlazi igrati za HC Mulhouseu u francuskoj drugoj […]

[…] “Rehabilitacija Nova” Kylu želi brzi povratak na led i uspješnu daljnju […]

Odgovori